NA SVE NARUDŽBE OD 35 e BESPLATNA POŠTARINA!!

OSOBNA DOSTAVA NA PODRUČJU GRADA KARLOVCA

SOURDOUGH STARTER

5.00

Starter za dizano domaće kiselo tijesto (sourdough) Kiselo tijesto je svakako jedna od nutritivno vrjednijih vrsta kruha. To je hrana bogata prebioticima napravljena fermentacijom tijesta s divljim kvascem i bakterijama (zvuči ružno, ali u stvarnosti je ukusna) i probavljivija je od standardnog bijelog kruha. Također ima niži glikemijski indeks i manje glutena od normalnog kruha.Na…

Starter za dizano domaće kiselo tijesto (sourdough)

Kiselo tijesto je svakako jedna od nutritivno vrjednijih vrsta kruha. To je hrana bogata prebioticima napravljena fermentacijom tijesta s divljim kvascem i bakterijama (zvuči ružno, ali u stvarnosti je ukusna) i probavljivija je od standardnog bijelog kruha. Također ima niži glikemijski indeks i manje glutena od normalnog kruha.Na kraju, duga fermentacija utječe na razvoj posebnih komponenata arome te na taj način poboljšava okus, ali i teksturu kruha od kiselog tijesta. Također, kvaliteta čuvanja dugo fermentiranog kruha od kiselog tijesta značajno je bolja zbog prisutnih mliječnih i octenih kiselina,  pa se ovakav kruh ni nakon nekoliko dana ne mrvi niti se raspada.

 

150 g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SOURDOUGH STARTER”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)